1. Home
  2. Video
  3. Kristijano Ronaldo dobio na poklon Brabusovu G klasu od 600.000 evra (VIDEO)
Kristijano Ronaldo dobio na poklon Brabusovu G klasu od 600.000 evra (VIDEO)
3

Kristijano Ronaldo dobio na poklon Brabusovu G klasu od 600.000 evra (VIDEO)

4.91K
3
Podelite sa prijateljima:

Georgina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda, poklonila je svom partneru skupoceni Brabus G klase za 35. rođendan.

Na video snimku koji je Rodrigezova objavila na svom Instagram profilu vidi se prikazivanje poklona Kristijanu, ispred jednog poznatog restorana u Torinu.

Pomenuti Brabusov model koristi mamutsku 6,3-litarski V12 agregat kojia razvija čitavih 900 konjskih snaga! Zahvaljujući ovako potentnom motoru, ovaj SUV u stanju je da ubrza do 100 km/h za samo 3,8 sekundi, dok je maksimalna brzina 270 km/h.

Ronaldo je inače poznat kao ljubitelj luksuznih i sportskih automobila, a kako je izgledalo iznenađenje za 35. rođendan pogledajte u snimku:

(4907)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Čuo sam priču da se tako i jedna Modelsica udala. Poklonila klijentu skupocen sat od naknade za jedno druženje, plus investirala deo svog novca. Posle se udala za milijardera.
Poenta je: Ko j.be slugu, dobije gospodara 🙂

Dikh tu kava

Dirljivo..

Aleksandar

A verovatno je platila auto njegovim novcem