1. Home
  2. Vesti
  3. Kinezi nude savremene nozdrve za Seriju 5 iz generacije E60
Kinezi nude savremene nozdrve za Seriju 5 iz generacije E60
11

Kinezi nude savremene nozdrve za Seriju 5 iz generacije E60

1.53K
11
Podelite sa prijateljima:

U periodu od pre petnaestak do dvadeset godina, BMW je prolazio kroz jednu od najboljih era u svojoj dugogodišnjoj istoriji. Ponuda kupea i limuzina sa velikim motorima, perfektnim vozačkim karakteristikama i privlačnog stila je učinila vozila kompanije iz Minhena veoma poželjnim među kupcima.

Danas su neka druga vremena, pa je BMW primoran da zadovoljava sve oštrije zakone o izduvnim gasovima i prilagodi potrošnju, a i same dizajnerske linije dobijaju dosta kritika. Neki vlasnici odlaze toliko daleko da od samostalnih dizajnerskih kuća kupuju branike koji liče na one iz spomenutog perioda, ali jedna kineska kompanija je odlučila da bude drugačija.

Naime, firma Taobao će vam prodati branike zahvaljujući kojima vaš model Serije 5 iz generacije E60 može da liči na novi M3.

Kao što se može videti iz priloženih fotografija, limuzina izgleda kao da je „pala sa Marsa“ gde je gomila delova različitih automobila spojena u jedno, što u ovom slučaju i nije daleko od istine. Pošto je takva maska hladnjaka dobila izuzetno mnogo kritika tokom prethodnih godina, pitamo se zašto bi je neko ugradio na relativno privlačni E60, ali naravno uvek će postojati oni koji žele da se razlikuju i Taobao očigledno smatra da ih u Kini ima dovoljno.

Sumnjamo da će vlasnici koji se odluče na ovaj korak nekoga zavarati u pogledu toga koji automobil voze, pošto je ovo jedini dizajnerski detalj koji se izmenio, dok su farovi, kao i sve ostale linije ostali identični onome što i inače godinama gledamo na primercima prelepe generacije E60.


A na pitanje koliko ovo „zadovoljstvo“ košta, nažalost, ne možemo da vam damo odgovor, pošto u vreme pisanja ove priče, sajt proizvođača nije u funkciji. Nadamo se samo da ga nije „srušila“ preveliko opterećenje vlasnika E60 koji su požurili da naruče svoj „dukecizovan“ branik…

AutoRepublika

(1530)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

11 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
YugoFlorida

Ovo baš loše izgleda. Ne znam ko bi ovo sebi dozvolio na automobilu.

Branko

🤢

Cuore sportivo

Ma ovo je maslo ovih iz bmw da narod zavoli ovu rugobu!

Sto se tice bmw, ja sam Alfista i bmw mi je ko partizanovcu zvezda, znači smisliti ga ne mogu, ipak nisam poremećen, pa ovu peticu kad sam prvi put vidio zaljubio sam se. Ovakva prednja svjetla ce se tesko ponoviti. Jedna od najljepših ikad!!! Predivne obrve, izgleda kao živo biće.

don

Meni je bas gadna za medalju, tako ni da kinezi ne mogu to ispravit.

Balkanboj

Davide Arcangeli se prevrće u grobu.
Jedan od retkih automobila koji je sa table za crtanje izašao pred kupce onako kako je zamišljen.
I nije ga Chris Bangle nacrtao, već ovaj Italijan.

Užas.

Cuore sportivo

The development programme for the E60 began in 1997, concluding in 2002. The lead designer was Boyke Boyer.[2] The final design, developed by Davide Arcangeli[3] under BMW Design Director Chris Bangle,[4][5] was approved in 2000 and German design patents filed on 16 April 2002.[6]

Cuore sportivo

Eh sad je jasno sto je bio tako lijep, Italijan dizanjner.

Laki

Niko iz BMW parohije neće sjesti u ovo!

Bungi

Dok evropski tjuneri nude normalnu masku za novu trojku kako bi ispravili fabričko ruglo Domagoja Đukeca, kineski tjuneri nude paket koji od stare, ne baš lijepe petice Krisa Bengla pravi katastrofalno ružan auto sa novim retro bubrezima.Od lošeg uvijek može gore.

Kavurma

Valjda su ovo zvali „bubrezi“, mislim da je to popularan naziv, a ne nozdrve iliti disajni organi:)

Igor

Sad je preljep a sječam se kad je izašao svi su pljuvali po dizajnu i zazivali stara dobra vremena bmw,čini mi se da se ništa nije promjenilo ni danas