1. Home
  2. Vesti
  3. Počela proizvodnja testnih primeraka Tonalea
Počela proizvodnja testnih primeraka Tonalea
0

Počela proizvodnja testnih primeraka Tonalea

253
0
Podelite sa prijateljima:

Montaža prvih primeraka krosovera koji će nositi oznake Alfa Romeo Tonale je juče počela. Proizvodne trake fabrike u blizini Napulja, koje su i same trenutno na testu, u smislu pripremljenosti za početak sklapanja serijske verzije, juče su odbacile prve prototip kompakte s povišenom pozicijom sedenja. Svi oni će poslužiti za finalna ispitivanja i procene stručnjaka italijanske marke.

Tako se u pogonima u Pomiljanu, gde se montira i aktuelna Panda s Fiatovim logotipom, kadar i oprema užurbano priprema za početak ponude veoma atraktivnog noviteta iz kuhinje apeninskog brenda. Debi Tonalea je zakazan za 6. septembar tekuće godine, što znači da i nije ostalo previše vremena za ispravke eventualnih propusta.

Nakon zakazanog svečanog debija, Alfa Romeo planira da tokom jeseni otvori knjige porudžbina, odnosno da ponudi Tonale u pretprodaji, dok bi se s isporukama noviteta krenulo tek početkom 2022. godine.

Nije zgoreg da podsetimo da je Tonale predstavljen u konceptnoj formi na Salonu automobila u Ženevi, ispostaviće se poslednjem održanom u prethodne tri godine. Teško je ne primetiti da je svojom pojavom oduševio publiku.

Planove italijanske kompanije, i posebno rukovodstva kompleksa u Pomiljanu je poremetila zdravstvena planetarna kriza, što je dovelo do usporavanja procesa, ali sada su stvari krenule s mrtve tačke i valja očekivati špijunske fotografije noviteta s maskirnim folijama u veoma skoroj budućnosti. Onda idu renderi, tizeri, informacije na kašičicu… Navikli smo.

AutoRepublika

(253)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments