1. Home
  2. Video
  3. Moldavac prodaje Audi A6 s neobičnim iskustvom (VIDEO)
Moldavac prodaje Audi A6 s neobičnim iskustvom (VIDEO)

Moldavac prodaje Audi A6 s neobičnim iskustvom (VIDEO)

2.76K
1
Podelite sa prijateljima:

Vozač iz Moldavije se nedavno umalo udavio u zaleđenoj bari ili jezeru održavajući se na poklopcu prtljažnika svog muzejskog primerka Audija sve do, umalo sudnjeg časa. On je ostao suv, ali je veliki nemački sedan iz prošlog veka potonuo na dno. Sada, nakon što je A6 ponovo na suvom, Moldavac pokušava da se otarasi automobila s neobičnim iskustvom. Cela priča je pomalo nestvarna, a to uključuje i traženu cenu za isti.

Naime, očito ne preterano bistri čovek je mislio da će A6 uspeti da izvuče s dna jezera tek na proleće, međutim, uz pomoć građevinsko-poljoprivredne mehanizacije je poduhvat izveden ovih dana. Čovek ima 32 godine i živi u regiji Falešti, a u javnosti je priča postala poznata nakon što je vlasnik vozila objavio slike i video događaja u kom je pokušao da zadivi drugare.

Vlasnik Audija se na profilu na društvenoj mreži predstavio kao Viktor i za svog okupanog ljubimca je tražio 2.400 evra, pri čemu je važno reći da je A6 proizveden 1997. godine, što će reći da je malo mlađi od svog, još uvek aktuelnog vlasnika.

U oglasu prodavac tvrdi da „mašina super radi“, što je teško za poverovati nakon saznanja da je neko vreme sedan proveo na dnu zaleđenog jezera. „Utopljenik“ koristi benzinski motor radne zapremine 2,8 litra i do trenutka objave oglasa, već je projezdio distancom koja prevazilazi milion kilometara.

O događaju je izvestio i moldavski Autoblog.md, a gledajući video klipove možete videti koji je stepen neinteligencije zaposeo mladog Moldavca. Malo je nedostajalo da nastrada i on, bez mogućnosti da mu se pomogne ispod leda.

Naposletku, uz pomoć i na nagovor prijatelja, Viktor se dohvatio debljeg i stabilnijeg sloja leda. Ipak, kaznu policije nije mogao da izbegne, pa će tako u budžet morati da plati 1.500 leja, što je nešto više od 700 evra. E, sad, ne samo da prodajom nesretnik želi da povrati iznos plaćen na ime kazne, već čovek traži 2.400 evra za 24 godine star, potopljen Audi s milion prevaljenih kilometara.

Komentari na mrežama su haos

Očito je objava na društvenoj mreži Facebook donela more zabave. „Prodajem Audi s voznom dinamikom amfibije,“ očito se vezujući za čuvenu objavu u kojoj se za Mazdu tvrdi da nudi „voznu dinamiku BMW-a.“

“ Titanik s četiri prstena“, izmotavao se drugi Fejsbukaš (ako je korisnik Twittera-tviteraš, onda i ovo zvuči dosledno, da se i mi malo nadovežemo na šale).

„Ostavi mu otvorena vrata da se malo led otopi!“, dobio je Viktor i po koju preporuku.

Treba reći da opis u oglasu ne sadrži nikakvu informaciju o vodenom iskustvu ovog Audija, ali vozilo je već svakako postalo glavna zvezda u automobilskoj populaciji Moldavije. Drugim rečima, male su šanse da će se potencijalni kupac naći, ali čak iako se to dogodi, teško da neće znati za ovu epizodu.

Kako je izgledala operacija vađenja Audija iz vode, pogledajte u priloženom video klipu.

AutoRepublika

(2758)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Meanwhile in Kotor…
comment image