1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen ID.4 – isporuke počinju u januaru
Volkswagen ID.4 – isporuke počinju u januaru
1

Volkswagen ID.4 – isporuke počinju u januaru

334
1
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka ističe da su prvi primerci modela ID.4 već dostavljeni, ali flotnim kupcima, dok će ostali potrošači svoja vozila dobiti na samom početku naredne godine. 

Volkswagen navodi da su svi problemi sa softverom koji su bili ubeleženi kod ID.3 rešeni, tako da će prvi primerci ID.4 stići do svojih novih vlasnika bez ikakvih nedostataka na ovom polju. ID.4 se inače nalazi u proizvodnji još od avgusta ove godine, ali je uprava Volkswagena u poslednjoj nedelji decembra naredila da se poveća broj montiranih četvorotočkaša na dnevnom nivou.

Nemački mediji prenose da je Volkswagen isprva trebalo da počne sa isporukama svim kupcima do kraja 2020. godine, ali da je došlo do pomeranja tog roka zbog problema u vezi sa epidemijom korona virusa. Sada je pritisak na fabrici da u što kraćem roku uspe da proizvede sve automobile koji su već naručeni.

VW ima velika očekivanja od modela ID.4. Radi se o električnom SUV-u koji cilja globalno tržište sa tim da će se osim u Nemačkoj, proizvoditi i u Kini i SAD. „Narodni“ brend očekuje da će do 2025. godine uspeti da na godišnjem nivou montira 500.000 primeraka ovog baterijskog modela – dakle, vrlo ambiciozni planovi.

Više informacija o ovom električnom SUV-u možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(334)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Vizuelno mi je ok. Spolja skroz, unutra uglavnom. Možda mu nisu baš trebali ovoliki točkovi (ako se ne varam, ide sa 19-21″, širine 235), jer, ako je kod EV reč o ekologiji kao motivaciji, valjda se ide na maksimalnu energetsku efikasnost. Ako već ima formu „đipa“, možda je trebalo da se nudi i kao 4WD, a ne samo RWD. Barem mislim da je samo RWD, svi YT testovi koje sam do sada gledao su bili RWD (pri čemu se i nije baš pokazao kao štediša, „bije“ od ladno 25-30 kWh na 100 km). Dosta toga treba (kumulativno) da se radikalno… Pročitaj više »