1. Home
  2. Vesti
  3. Trejler za novu Grand Tour avanturu! (VIDEO)
Trejler za novu Grand Tour avanturu! (VIDEO)
2

Trejler za novu Grand Tour avanturu! (VIDEO)

285
2
Podelite sa prijateljima:

Klarksona, Meja i Hamonda videćemo u novoj avanturi već 18. decembra. 

Dugo nije bilo čuvene trojke, jer je korona virus potpuno poremetio raspored snimanja nove sezone Grand Toura. Ipak, problemi su u međuvremenu prevaziđeni i uskoro ćemo moći da pogledamo novi u nizu specijala.

Amazon je odlučio da Grand Tour više nema „statični“ deo emisije u šatoru sa publikom, već da se emisija zapravo svodi na niz avantura i specijala voditelja. Tako su prvi izazovi u novoj sezoni za nekadašnja zaštitna lica Top Geara u Africi, tačnije na ostrvu Madagaskar. Hamond, Mej i Klarkson počinju svoje putovanje u serijskim izdanjima sportskih modela, da bi ih kasnije prilagodili za terensku upotrebu.

Hamster je odabrao Ford Focus RS, Klarkson Bentley Continental GT, dok je Mej rešio da koristi Caterham. Ako je suditi po trejleru, čekaju nas avanture kao u dobrom, starom Top Gear fazonu.

(285)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Бранило

Коначно лепа вест 🙂

s mile

Top gear sam vaš voleo, isčekivao svaku emisiju. Uživao u humoru, automobilima, i kvalitetu produkcija.

The grand tour, naravno dobar, ali nije to ..to.

mada ih rado odgledam