1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M3 Touring će biti dostupan samo sa automatskim menjačem
BMW M3 Touring će biti dostupan samo sa automatskim menjačem
1

BMW M3 Touring će biti dostupan samo sa automatskim menjačem

176
1
Podelite sa prijateljima:

Najnoviji trač u automobilskoj industriji navodi da će BMW rešiti da nadolazeći M3 Touring ponudi samo u Competition izdanju. 

Za razliku od ostatka nemačke premijum konkurencije, BMW nikada nije bio preterano zainteresovan za performantne karavane. Šta više, bilo ih je toliko malo da se mogu izbrojati na prste. Nova generacija M3 donosi promene i uvodi M3 Touring u svoju gamu.

Prema navodima nemačkih medija, BMW je u ranoj fazi razvoja Touring izdanja modela M3. Tako da će premijera ovog karavana biti održana verovatno krajem 2022. godine, a na tržištu bi se mogao naći 2023. godine. Kako pišu germanski novinari, BMW je rešen da M3 Touring ponudi isključivo u Competition izdanju.

To bi značilo da će karavanski M3 biti dostupan samo sa osmostepenim automatskim menjačem, kao i sa pogonom na obe osovine. Naravno, M3 Touring koristiće isti agregat kao i limuzinsko izdanje. Radi se o 3,0-litarskom twin-turbo motoru sa šest redno postavljenih cilindara. Ova pogonska jedinica isporučuje 375 kW i 650 Nm.

Tako bi M3 Touring trebalo bi da bude u stanju da ubrza do 100 km/h za manje od 4 s, dok bi maksimalna brzina trebalo da bude elektronski ograničena na 250 km/h.

Ipak, sve ove informacije su nepotvrđene i dalje u su u domenu nagađanja. Više zvaničnih informacija biće dostupno kada BMW zađe u poznije faze razvoja modela M3 Touring.

AutoRepublika

(176)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
da11

Jest ruzan neda se gledati.