1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen „popravio“ Golfa 8 i nastavio s isporukama
Volkswagen „popravio“ Golfa 8 i nastavio s isporukama
5

Volkswagen „popravio“ Golfa 8 i nastavio s isporukama

1.05K
5
Podelite sa prijateljima:

Nemački proizvođač je pre oko tri nedelje izašao u javnost s tužnom objavom u kojoj se navodi da su tehnički problemi na samom vozilu uslovili dobrovoljan prekid isporuka legendarnog heča Volkwagen Golfa osme generacije. Međutim, juče je stigla nova, ovog puta radosna vest iz mamutske grupacije, a prema kojoj su isporuke novog Golfa upravo nastavljene.

Pomenuti tehnički poblemi, koji se sudeći po ovoj najavi sele u istorijske udžbenike, su se odnosili na „softverske bubice“ vezane za bežični prenos podataka i funkcionisanje sistema elektronskog telefonskog poziva hitnim službama u slučaju nesreće, a što je mandatorni zahtev u Evropskoj uniji.“

Kako bi izvadio kestenje iz vatre, Volkswagen je razvio osveženi računarski program namenjen kontrolnoj jedinici za bežičnu (onlajn) konektivnost, Konkretan softver postaje deo serijske opreme na svim vozilima koje će VW proizvesti, a koja će poneti kultno ime s četiri slova, može se zaključiti iz saopštenja za javnost koje potpisuje VW.

Ažurirani softver se već instalira i na 15.000 Golfova koji su proizvedeni, to jest koji su bili pogođeni konkretnim problemom, ističe takođe nemački proizvođač.

AutoRepublika

(1049)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Primjećuje li iko dvoličnost u prikazu vijesti? Kad su alfi pakovali zbog kašnjenja djulije, tad se nisu birale riječi i sredstva samo da se ocrni a to je taj željeni efekat . 3 sedmice za popravak 300 modela (jer tu je golf,Polo,Leon,A3,…jebote umornih se od nabrajanja a ima ih još 296 modela istog auta samo sa drugim farovima i značkom). Ma važno je da nije žabarsko smeće koje se kvari a naša de tehnika se ne kvari, nije nikad niti će ikad . Sad pozovimo inženjera elektrotehnike da nam on kaže . Ispred ovakvih članaka treba pisati , pažnja, PR… Pročitaj više »

Don

Ma nije istina, ja samo kad pročitam onaj test đe je golf 80ks sa klot opremom za 20 000 eura, puna šaka brade, vuče ko blesav, oličenje pouzdanosti jer nema opreme pa se nema šta ni pokvariti,5 brzina je bolje jer je manje bolje, meni je to vrh vrhova, oličenje sarkazma. Poanta priče, kad se čita švapsko pr saopštenje, kao šta je ovaj članak, onda to šta oni da izvineš poseru, ne smrdi, a drugi čim se napnu, odma su i ovakvi i onakvi. Dakle, ili svima isto ili nikako . Ako se Švabo pokvario, onda mu treba j..t Mater,… Pročitaj više »

kola

golf tdi nov 17 hiljada evrica proveri i on nema sa klot opremom. najnizi paket opreme bolji nego ful paket u fijata. proveri. tacno da ima 5 brzina i stoce mu vise kad je elastican ima 115ks a ne kako ti navede i vuce ko zmaj

kola

i bre brate ti sad precera. poredis problem konekcije golfa na sisteme prevaranta bila gejca sa problemom italijanskog dubreta koje se rastandrce svo pre negoli se golf razradi