1. Home
  2. Vesti
  3. Kako kupiti „klopu u Meku“ tokom vanrednog stanja ukoliko nemate automobil?
Kako kupiti „klopu u Meku“ tokom vanrednog stanja ukoliko nemate automobil?

Kako kupiti „klopu u Meku“ tokom vanrednog stanja ukoliko nemate automobil?

517
0
Podelite sa prijateljima:

Širom Evrope je, u sklopu borbe protiv širenja zaraze novim korona virusom, uveden čitav set mera a koje uključuju i zabranu služenja hrane u restoranima, kako onim „običnim“, tako i ekspres restoranima u koju kategoriju se može svrstati ponuda čuvene firme McDonalds. Međutim, najmlađi, to jest oni koji su inače i segment populacije najviše vezan za hranu koju ovaj američki lanac nudi, nisu bili uskraćeni za uživanje u istoj, jer se porudžbina mogla realizovati i kroz drive-in koncept.

Međutim, šta raditi ako nemate automobil, a deca vas „ubiše“ zahtevima da im upriličite Big Mac? Pa, milion je varijanti. Možda možete naručiti taksi, iznajmiti vozilo, zamoliti prijatelja da vas odveze, tačnije „proveze“ kroz Mek… Ili, možete na primer, kao što je uradila ova mama iz belgijskog gradića La Luvijer, da napravite svoj primerak automobila… od kartona :).

Ništa nije zaustavilo mama Natali u nameri da usreći svoje dve ćerke u tinejdžerskom uzrastu. Nakon što je umešno od kartonskih kutija i par traka selotejpa učinila formu koja podseća na „moderan automobil“, postavila je i promotivnu poruku na „karoseriji“, koja ne može a da ne izmami osmeh na licu: „Teen + McDo = impro „.

Nakon prispeća na parking ispred restorana, mala porodica u kartonskom vozilu je pobrala silne simpatije, kako prolaznika, tako i saobraćajaca, čije se patrolno vozilo našlo u blizini. Policajci su im čak dozvolili da „prvi talas“ hrane iz restorana konzumiraju na samom parking mestu, to jest „u automobilu“.

Veruje se da su upravo službenici policije načinili priloženu fotografiju.

AutoRepublika

(517)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments