1. Home
  2. Vesti
  3. Ford prekida suspenziju proizvodnje u Evropi 4. maja
Ford prekida suspenziju proizvodnje u Evropi 4. maja
1

Ford prekida suspenziju proizvodnje u Evropi 4. maja

120
1
Podelite sa prijateljima:

Američka marka prvo će pokrenuti fabrike u Nemačkoj, Španiji i Rumuniji, dok će se pogoni u Velikoj Britaniji otvoriti nešto kasnije. 

Ford je saopštio da će fabrike u kontinentalnom delu Evrope početi sa radom već 4. maja. Pogoni u navedenim zemljama polako će ulaziti u proizvodnju, a isprva će se raditi samo u jednoj smeni.

Amerikanci su saopštili da će akcenat biti na automobilima koji su već prodati, ali još uvek nisu isporučeni kupcima, naravno zbog situacije u vezi sa epidemijom virusa korona.

Ford najavljuje da će zaposleni dobiti adekvatnu zaštitnu opremu, kao i da će se svim radnicima meriti temperatura pri ulasku u fabriku. Osim toga, radnici će dobiti preporuke vezane za održavanje socijalne distance u samom pogonu.

Stjuart Rauli, šef Fordovog odseka za Evropu, rekao je da će biti primenjivane sve neophodne mere kako bi zaposleni bili zaštićeni na radnom mestu. „Moramo se pripremiti za nove okolnosti koje će nastupiti nakon što epidemija u Evropi doživi vrhunac. Prioritet je implementacija naših planova u vezi sa bezbednošću radnika uz održavanje visokog kvaliteta obavljenog posla“, rekao je Rauli.

Prvi čovek Forda u Evropi naveo je i da se taj proizvođač konsultovao kako sa lokalnim vlastima, tako i sa predstavnicima radnika u vezi sa pokretanjem proizvodnje. „Svima je jasno da nam je bezbednost zaposlenih apsolutni prioritet“, zaključio je Stjuart Rauli.

AutoRepublika 

(120)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Baš 4. maja? Na tačno 40 godina od smrti našeg Druga Tita … Odrastao je na reci Sutli … Elem, Ford… Sinoć kasno gledam Juraja, predstavljalo je novu Šugu .. Iako je „pričao 300 na sat“, učinilo mi se da je napravio par grešaka … podataka …Npr:
„da je razmak osovina povećan za 20 cm“ (pa je sada Wb 271 cm)
https://youtu.be/7MAT97jbCho?t=80
Ili, da je zapremina gepeka počev od 475 litara, a dok to govori, na ekranu piše počev od 435 litara
https://youtu.be/7MAT97jbCho?t=98
Ili, možda i još nešto, ali, nevažno, ko radi, taj i greši.