1. Home
  2. Vesti
  3. Western Star stiže s novim modelom
Western Star stiže s novim modelom
0

Western Star stiže s novim modelom

206
0
Podelite sa prijateljima:

Američki proizvođač kamiona Western Star je objavio prvu fotografiju svog novog modela, čija će premijera usledeti na leto. Proizvođač je nedavno proslavio proizvodnju svog 200.000. modela od kada je osnovan 1967. godine, a iako zaostaje po prodajnim brojevima za liderima u klasi kao što su Freightliner, Peterbilt i Kenworth, Western Star se uvek mogao osloniti na kupce sa dubokim džepom.

Njegov najprodavaniji model, koji nosi oznaku 4700, je takođe osvežen pre nekoliko meseci sa novim enterijerom, modernijom bezbednosnom opremom i većim izborom dizel motora.

Model 4700

Vlasnik kompanije je Daimler, a Nemci spominju da će novitet pratiti identičnu strategiju spomenutog modela 4700. O novitetu nema mnogo informacija osim one da je razvijen za kraće gradske vožnje i da samim tim neće nuditi kabinu za spavanje.

Ono šta se može zaključiti po jedinoj objavljenoj slici jeste podatak da je tradicionalni američki dizajn sa dugačkom haubom i dosta hroma ostao na delu. Bilo kako bilo, više informacija ćemo saznati na leto.

AutoRepublika

(206)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments