1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera: Volkswagen ID.4
Premijera: Volkswagen ID.4
1

Premijera: Volkswagen ID.4

201
1
Podelite sa prijateljima:

Nemačka marka nastavlja sa razvojem svoje ID porodice električnih automobila. 

Volkswagen je čini se na putu bez povratka, a ime mu je elektrifikacija. Tako smo danas ugledali ID.4 električni SUV koji će izazvati uzbuđenje samo kod zagriženih ljubitelja EV modela, a čini nam se da će i takvih slučajeva biti veoma malo.

Dakle, pred nama je još jedan u moru električnih SUV modela koji su se pojavili u prethodnih nekoliko godina. ID.4 postavljen je na modularnu MEB platformu i biće dostupan u dve varijante: sa pogonom na obe osovine, ili samo na zadnje točkove.

Što se tiče dizajna, nema tu nekih velikih iznenađenja, sve je to u skladu sa praksom koju je uveo ID.3. Ipak, prikazani ID.4 nosio je kamuflažu. Razlog je to što VW sprema zvaničnu premijeru za kasniji datum, a veruje se da će to biti jun mesec, te da će lokacija biti Salon automobila u Detroitu.

Ovo bi bilo i logično jer će ID.4 biti prvi deo ID porodice koji će preći Atlantski okean i početi da se prodaje u Severnoj Americi.

Volkswagen nije dao nikakve specifikacije što se tiče pogonskog sklopa i autonomije kretanja, ali jeste saopšteno da će prodaja ovog električnog SUV-a početi u Kini, Evropi i Americi 2021. godine.

AutoRepublika 

(201)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Goran Jurkovic

Uopće nije loš auto osim što je preslabi sa lošim ubrzanjem.