1. Home
  2. Video
  3. Jeziv snimak direktnog sudara BMW-a M6 i motocikla (VIDEO)
Jeziv snimak direktnog sudara BMW-a M6 i motocikla (VIDEO)
3

Jeziv snimak direktnog sudara BMW-a M6 i motocikla (VIDEO)

21.59K
3
Podelite sa prijateljima:

Zastrašujući snimak iz Kalifornije nam stiže ovih dana preko društvenih mreža. Bogu hvala, odmah da kažemo, završetak ove priče će biti opuštajuć, ali nije tako izgledalo nakon pregledanog video materijala.

(Povređeni) motociklista je na kacigi posedovao instaliranu kameru koja je načinila zapis na kom se vidi kako vozač performantnog kupea BMW M6 iskušava granice superiornog automobila, kao i svog vozačkog umeća. Ono očigledno nije bilo na dovoljnom nivou da bi se sportski automobil održao u svojoj saobraćajnoj traci, na uskom drumu.

U jednoj krivini, M6 je malo prešao u traku predviđenu za vozila koja se kreću iz suprotnog smera i tom prilikom je relativno nežno zakačio drugi automobil. Ipak, taj kontakt je bio dovoljan da bi vozač izgubio kontrolu nad vozilom, i da bi se koji trenutak potom, BMW frontalno zakucao u dolazeći motocikl.

Vozač automobila je iz svega izašao s lakšim telesnim povredama. S obzirom na težinu performantnog kupea, sigurni smo da vas to nije ni brinulo previše. Lepa vest stiže s medicinskim izveštajem iz bolnice u koju je smešten motociklista, zahvaljući brzoj reakciji američke Hitne pomoći.

Ekipa specijalista je ustanovila da je motociklista doživeo frakturu zgloba na nozi, kao i još dodatnih par sitnijh preloma na donjem levom ekstremitetu. Bilo kako bilo, doktori su ubeđeni u potpuni oporavak, na kraju ipak srećnog vozača dvotočkaša.

Nedugo nakon snimka nesreće koji je načinjen kamerom smeštenom na kacigi povređenog učesnika incidenta, na društvenim mrežama su se našle i fotografije i video klip koji je načinio još jedan učesnik nezgode. Ovoga puta, radi se o automobilu koji se nalazio iza motocikliste.

AutoRepublika

(21590)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
S mile

Svaka mu cast sta je preziveo. Ne mogu da verujem

moron

Pogledah video tek kad sam pročitao tvoj komentar. Naslov mi je slutio na zlo i nisam hteo ni da otvaram vest.

Lala

Još jedan nabeđeni vlasnik BMW koji misli da je vozač