1. Home
  2. Video
  3. Rimac C_Two na stazi (VIDEO)
Rimac C_Two na stazi (VIDEO)
2

Rimac C_Two na stazi (VIDEO)

329
2
Podelite sa prijateljima:

Rimac je objavio snimak testiranja modela C_Two na stazi. 

Objašnjeno je da su se na testu našla dva prototipa, s tim da je svaki od njih imao svoju tačnu ulogu. Jedan od automobila služio je ispitivanje ogibljenja, dok je drugi imao za cilj opitne testove aerodinamike vozila.

Rimac će serijsku varijantu svog modela predstaviti na predstojećem Salonu automobila u Ženevi, kroz neke dve nedelje. Tada osim što će automobilski svet imati priliku da vidi finalnu varijantu ovog električnog automobila, saznaćemo i njegov novi naziv.

Naime, Rimac je davno potvrdio da je C_Two bio naziv samo prototipa odnosno konceptualnog modela, te da će serijska verzija nositi i drugačiju oznaku.

Ostaje da se vidi da li će doći i do izmena kada je reč o snazi ovog EV modela, jer je koncept raspolagao sa blizu 2.000 konjskih snaga.

Pogledajte snimak testiranja:

(329)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Goran Jurković

Rimac će napisati standarde budućnosti hypercara; danas.

BojanNeki

Znam da ti je to „nacionalni ponos“ ali nemojmo preterivati.