1. Home
  2. Sport
  3. Moto GP
  4. Lorenco se povukao zbog strepnje da bi mogao da ostane paralisan
Lorenco se povukao zbog strepnje da bi mogao da ostane paralisan
0

Lorenco se povukao zbog strepnje da bi mogao da ostane paralisan

427
0
Podelite sa prijateljima:

Horhe Lorenco je obelodanio da je zabrinutost od dobijanja paralize bila delimično odgovorna za odluku o penzionisanju, dok je Aleks Markez izjavio šta mu je cilj u Repsol Hondi za 2020.

Bivši šampion kaže da je strah od zadobijanja povrede koja bi mogla da ga ostavi paralisanim bio jedan od razloga što se povukao iz trkanja. Trideset dvogodišnji Španac je bio pojačano zabrinut nakon loma kičmenog pršljena u Assenu ove godine.

Aleks Markez kaže da mu je cilj da bude u prvoj sezoni u MotoGP-u bude među prvih osam, dok je legendarni Đakomo Agostini rekao da, kada bi on bio na čelu Yamahe, potpisao bi s Maverikom Vinjalesom i Fabiom Kvartararom za 2020., da ne bi došao u situaciju da ih ugrabi neki drugi tim, upozorivši Valentina Rosija da treba da „gleda unapred u životu, a ne unazad“.

AutoRepublika

(427)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments