1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen će u narednoj godini plasirati čak 34 modela
Volkswagen će u narednoj godini plasirati čak 34 modela
2

Volkswagen će u narednoj godini plasirati čak 34 modela

259
2
Podelite sa prijateljima:

Nastavljaju se megalomanski planovi nemačkog giganta.

Volkswagen ima u planu da tokom 2020. godine na globalnom nivou predstavi čak 34 nova modela. Naravno, neće svi ovi automobili biti nova generacija ili premijerno izdanje, ali će u pitanju biti noviteti.

Jedan od najvažnijih modela za kompaniju je naravno električni ID3 koji bi trebalo da uvede VW u jednu novu eru. Pored njega očekuje se debi i električnog ID Crozz, čiji bi serijski naziv mogao biti drugačiji od iskazanog.

Pored navedena dva električna aduta, Volkswagen će naredne godine na tržište izbaciti još šest elektrifikovanih modela, od čega će neki biti čisti EV, a drugi hibridi, kao što je to slučaj sa Golfom GTE.

Mada nisu išli previše u detalje sa svojim saopštenjem za medije, Volkswagenovi rukovodioci navode da će od 34 planirana modela za narednu godinu, čak 12 pripadati SUV segmentu.

Ralf Brandštater, jedan od čelnika nemačke marke, veruje da taj brend neće imati problema u sledećoj godini. “Ne očekujemo probleme, ali pripremamo rešenja”, rekao je Brandštater.

On je dodao da je tekuća godina bila veoma uspešna za Volkswagen.

AutoRepublika

(259)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Thank you , Major Hirst!

Don

Pa sad ih imaju toliko, id sranje živo, plastika a la Yugo a za hondom zaostaje debelo. Golf 8, ne znam sta bih rekao, napokon su priznali da je jedan Ceed čak bolji proizvod od 7ice, a ova 8ica je samo updejt koji umjesto analogne ploče donosi digitalnu, a umjesto točkica – pločicu po kojoj ćete mahati do besvijesti, sve ostalo u autu je već vidjeno i korišteno od golfa 5 naovamo, najočitije su one ručice iza volana, gepek je ocajno mali, zapravo kad sjednete u njega znate da nije nikakav novitet.
34 babuske.