1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes sitno broji do premijere novog GLA
Mercedes sitno broji do premijere novog GLA
0

Mercedes sitno broji do premijere novog GLA

148
0
Podelite sa prijateljima:

Stiže nam još jedan derivat A klase. 

Mercedes je prepisao recept Volkswagen grupacije, pa jednu platformu koristi veći broj automobila, s tim da su u slučaju Mercedesa sva vozila derivati jednog modela – A klase.

Najmanji Mercedesov automobil biće nosilac kompanije u narednom periodu, stoga i toliko potenciranja na novim modelima baziranim upravo na A klasi. Najnoviji dodatak biće GLA, krosover koji beleži solidne rezultate u Evropi.

Nemci su zakazali premijeru nove iteracije modela GLA za 11. decembar u Štutgartu. Što se tiče dizajna spoljašnjosti ne očekuju se neke velike promene, samo evolutivni iskorak u odnosu na aktuelno izdanje, sve u skladu sa dizajnerskim pravcem koji Mercedes forsira sa svojim „manjim“ modelima u poslednje vreme.

Enterijer će biti praktično „prepisan“ iz A klase. Dakle, postavka sa dva ekrana, jedan kao instrumentalni panel, drugi kao displej za kontrolu informativno-zabavnog sistema.

I paleta motora biće gotovo izvesno ista kao ona kod Mercedesovog automobila iz C segmenta. Nakon premijere standardnog GLA, očekuje se da Mercedes predstavi i AMG izdanja GLA 35 i GLA 45. Naravno, i oni će se ugledati na A35 i A45, sve po „babuška“ principu.

AutoRepublika 

(148)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments