1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Kako srce kuca na ovakvu Giuliju?
Kako srce kuca na ovakvu Giuliju?
1

Kako srce kuca na ovakvu Giuliju?

2.32K
1
Podelite sa prijateljima:

Marka Alfa Romeo je najavila da će 2023. godine predstaviti model iz D segmenta, to jest naslednika sedana Giulia. To je poprilično dug period računajući od ovog trenutka, pa ni ne čudi što počinju da se javljaju kompjuterske spekulacije, to jest renderi koji ilustruju mogući izgled buduće italijanske lepotice.

Dok se naši fudbaleri nose s ukrajinskim, dotle je jedan umetnik baš iz te slovenske zemlje, Kocur Aleksandr za američku publikaciju Motor1 pripremio dve slike buduće Alfa Romeo Giulije. Kao što rekosmo, tri godine je veoma dugačak period, a renderi su potpuno nezvanična vizija, pa ih treba uzeti s dozom rezerve.

Kocur je zasnovao svoj rad na nemačkoj školi izgleda sedana, ali sa latinskim akcentom na krajevima rešetke hladnjaka, vetrobranskog stakla, felnama i zadnjem braniku. Oni sa najizraženijom opažajnom moći će primetiti da je ovo zapravo aktuelizovana varijacija na temu nekada aktuelnog modela Alfa Romeo 159.

 

Svakako je jasno da će Italijani pokušati da nastave niz stilskih pojava svojih pulena na takav način da probude emociju u oku posmatrača. Koliko je ipak neizvesan izgled buduće Giulije je jasno i iz delova intervjua koji je šef dizajna korporacije Fiat-Chrysler Automobiles, Klaus Buze dao novinarima britanskog specijalizovanog izdanja Autocar, tokom kojeg je decidno izjavio da novitet ne mora nužno uopšte slediti trozapreminski koncept.

Bilo kako bilo, da mi prekratimo vreme do momenta premijere italijanskog automobila druge generacije i izvršimo uvid u priložene animacije.

AutoRepublika

(2322)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

„Dicky Ticker“ ауторе.