1. Home
  2. Vesti
  3. Policija Los Anđelesa ispalila 34 hica u nenaoružanog vozača (VIDEO)
Policija Los Anđelesa ispalila 34 hica u nenaoružanog vozača (VIDEO)
4

Policija Los Anđelesa ispalila 34 hica u nenaoružanog vozača (VIDEO)

1.63K
4
Podelite sa prijateljima:

Policija Los Anđelesa je objavila video koji je snimila nadzorna kamera, a reč je o incidentu iz prošlog meseca, nazvanom „pucnjava u Viloubruku“.

Sve se završilo smrću dvadeset četvorogodišnjeg Rajana Tvajmana. On je bio za volanom parkirane Kije Forte kada su mu prišla dva policijska službenika. Tvajmanu je naređeno da izađe iz vozila ali je on pokušao da pobegne, što se završilo tragedijom. Porodica je podigla tužbu zbog upotrebe prekomerne sile.

Policija je tragala za Tvajmanom, koji je bio osuđivano lice, nakon što je u njegovom stanu pronađeno nekoliko komada vatrenog oružja, što je kršilo njegovu važeću uslovnu kaznu.

Policija je na kraju uočila njegovu Kiju parkiranu u kompleksu u južnom predgrađu Los Anđeles, prilično frekventnom, nakon čega su mu prišla dva službenika.

U klipu se jasno vidi da je jedan od policajaca otvorio zadnja vrata s uperenim pištoljem. Automobil je krenuo unazad a ruka policijskog službenika je ostala uhvaćena vratima. Tada počinje pucnjava. Policajci su ispalili ukupno 34 hica, mada ni Tvajman ni njegov suvozač nisu bili naoružani. Suvozač nije povređen ali je Tvajman preminuo na licu mesta.

Los Anđeleska policija ispituje slučaj, jer po pravilniku, službenicima nije dozvoljeno da pucaju u vozila koja se kreću, sem u slučaju namernog gaženja pešaka, jer se tada vozilo tretira kao oružje.

Porodica tvrdi da je upotrebljena prekomerna sila na nenaoružanom čoveku, što je dovelo do njegove smrti, tako da će tužiti policiju.

AutoRepublika

(1633)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Mislim… izvinite se kriminalcu što ste reagovali brutalno na njegovo kršenje zakona i pokušaj da pobegne pod nerazjašnjenim okolnostima. Isplatite odštetu i dajte primer mladima da biti kriminalac nosi sa sobom i određena građanska prava… Je..o bi im mater milu, da sam policija….

Rade

Uvek je bolje kriminalca uhvatiti živog nego mrtvog. Mrtva usta ne govore. Ako američkoj policiji odgovara da se prestupnici olako lišavaju života i pre nego stignu do policijske stanice, onda u redu. 🙂

Yankee

Ovo je obicno period kada familija krece sa pricama, „imao je problema sa zakonom, ali je bio dobro dete, ne bi ni mrava zgazio“.

Ercegovac

Јел ова Киа турбак или атмосферац?