1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Fernando Alonso bi se vratio u Formulu 1, ali ne u McLaren
Fernando Alonso bi se vratio u Formulu 1, ali ne u McLaren
0

Fernando Alonso bi se vratio u Formulu 1, ali ne u McLaren

208
0
Podelite sa prijateljima:

Nekadašnji svetski šampion zainteresovan je za povratak, ali samo u neki od vodećih timova. 

Ferrari, Mercedes ili Red Bull, to je spisak ekipa za koje bi Alonso vozio u Formuli 1. Nekadašnji njegov tim McLaren očigledno je i dalje u lošem sećanju, iako su Britanci značajno poboljšali performanse i najozbiljniji su pretendenti za titulu best of the rest.

Njegov nekadašnji šef, Flavio Brijatore, nedavno je u razgovori za italijanski javni servis istakao da je razgovarao sa Špancem i da mu je on kazao da je zainteresovan za povratak u najbrži cirkus na svetu, ali samo pod uslovom da ima dovoljno kompetitivan bolid.

„Fernando nije nikada zatvorio vrata povratku u Formulu 1, samo želi da može da bude ravnopravan sa liderima i da se bori za pobede“; rekao je Brijatore.

Flavio je dodao da bi Ferrari ozbiljno trebalo da razmisli o angažovanju nekadašnjeg svetskog prvaka, ali i da veruje da je mlađani Šarl Leklerk sasvim sposoban da i sam osvoji šampionat u budućnosti.

AutoRepublika 

(208)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments