1. Home
  2. Vesti
  3. Isuzu D-Max za 2020. spreman za lansiranje (FOTO i VIDEO)
Isuzu D-Max za 2020. spreman za lansiranje (FOTO i VIDEO)
1

Isuzu D-Max za 2020. spreman za lansiranje (FOTO i VIDEO)

561
1
Podelite sa prijateljima:

Isuzu je spreman da predstavi novi D-Max. Novajlija za modelnu 2020. godinu predstavlja treću generaciju popularnog kamioneta koji je na scenu stupio 2002., a baš kao i u slučaju prvenca, premijera će se održati na Tajlandu.

Japanska marka novi model reklamira kroz krilaticu „bezgraničan potencijal“. Na ovakve marketinške egzibicije smo već navikli, u čemu prednjače nemačke premijum marke, ali ono što jeste adut D-Maxa je što u svojoj klasi čini najbolju ponudu u smislu cene, jer je dosta jeftiniji od konkurencije poput Toyote Hilux i Ford Rangera. Međutim, to ne znači da neće posedovati neke prestižne detalje, poput LED svetlosnog „potpisa“, revidirane maske hladnjaka, kvalitetnijih materijala enterijera… Tu je i 1,9-litarski Ddi Power turbodizel četvorocilindraš s izdašnim maksimalnim obrtnim momentom.

Ddi Blue Power je twin-turbo jedinica sa SCR-om i po svemu sudeći će zameniti 4JJ1 common-rail turbodizel koji Isuzu deli sa Chevroletovim i Holdenovim modelima. Ipak, ostaje da se vidi da li će neka tržišta imati zahteve za više od 1,9 litara radne zapremine u jednom kamionetu srednje veličine.

Na „drugi“ pogled, primećujemo i kožu unutar kabine, hromirane detalje, prestižnije izrađene dugmiće klima uređaja, kao i nekoliko dugmića pored ručice automatskog menjača. Tu je i Apple CarPlay meni na displeju info-zabavnog ekrana, kome je to bitno, naravno, dok obrtomer potvrđuje da se limiter aktivira na 4.400 o/min.

Ono što je u najvećoj meri iznenađujuće u vezi s Isuzu D-Maxom za 2020. je uticaj Audija, kada je reč o dizajnu „anfasa“. Doduše, ne radi se o čistoj kopiji, ali novi D-Max će definitivno izgledati agresivnije i prestižnije od konkurencije.

U saradnji od 2003., Mazda i Isuzu su 2016. Potvrdili da će D-Max i BT-50 biti „braća“ za par godina. To znači da će novi kamionet s Mazdinim bedžom takođe stići u prodajne salone 2020., sa spomenutim 1,9-litarskim turbodizelom i AdBlue tečnošću, zaduženom za smanjenje emisije azotnih-oksida, naravno u Evro 6 izdanju.

AutoRepublika

(561)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Obećava….