1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes u Frankfurtu nastupa s konceptom električne limuzine
Mercedes u Frankfurtu nastupa s konceptom električne limuzine
0

Mercedes u Frankfurtu nastupa s konceptom električne limuzine

145
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes-Benz će premijerno predstaviti koncept luksuzne električne limuzine na automobilskom bijenaleu u Frankfurtu. Nemačka marka je na društvenim mrežama podelila „tizere“.

„EQ priča se nastavlja. Mi smo pioniri kada je reč o budućnosti održivog modernog luksuza. Pogledajte viziju dizajna enterijera električnog četvoroseda“, napisao je Mercedes na Twitteru, dodajući da je reč o uvidu u ne tako daleku budućnost.

Proizvođač iz Štutgarta je lansirao nekoliko skečeva i CGI rendera, koji sugerišu kako bi mogla da izgleda EQS električna perjanica.

Silueta neodoljivo podseća na Concept IAA fastbek, koji je predstavljen pre četiri godine u Frankfurtu.

Concept IAA

Autocar je izvestio da se očekuje da EQS poseduje bateriju od oko 90 kWh, koja bi trebalo da obezbedi autonomiju do 500 kilometara, uz isporučivanje 400 ks uz pomoć dva elektromotora.

To bi ga na neki način stavilo rame uz rame s aktuelnim EQC SUV modelom, koji startuje od 71.281 evra, uključujući PDV (u Nemačkoj).

Mercedesov portparol kaže da su tehničke specifikacije koje su se našle na internetu „spekulacije“.

AutoRepublika

(145)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments