1. Home
  2. Video
  3. Ovako zvuči Mercedes S600 sa auspuhom od 11.000 evra (VIDEO)
Ovako zvuči Mercedes S600 sa auspuhom od 11.000 evra (VIDEO)
0

Ovako zvuči Mercedes S600 sa auspuhom od 11.000 evra (VIDEO)

16.34K
0
Podelite sa prijateljima:

Kao nekadašnji bolidi Formule 1.

Momak koji stoji iza YouTube kanala effsport naručio je jedinstveni izduvni sistem za svoj Mercedes S600 iz Japana. I kakav je rezultat? Pa, uz V12 agregat koji se nalazi u ovom automobilu zvuk je apsolutno fantastičan.

Inače ovo je S klasa generacije W140, a ovakav motor ugrađivao se i u legendarnu Paganijevu Zondu. Ipak, za pomenuti izduvni sistem plaćeno je čitavih 11.000 evra odnosno 12.000 dolara. Da li je mnogo ili nije, procenite sami.

Poslušajte neverovatan zvuk jedinstvenog Mercedesa S600:

 

(16342)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments