1. Home
  2. Video
  3. Ko je sve otpustio Džejmsa Meja?! (VIDEO)
Ko je sve otpustio Džejmsa Meja?! (VIDEO)
0

Ko je sve otpustio Džejmsa Meja?! (VIDEO)

1.25K
0
Podelite sa prijateljima:

Džejms Mej je u svom maniru u novom snimku za društvenu mrežu/magazin DriveTribe objasnio odakle je sve otpušten. 

Kako je jednom davno Mej rekao, otpuštanje sa posla je konstanta u njegovom životu. Sada se britanski TV novinar osvrnuo na svoju karijeru i gde je sve dobio otkaz.

Ono što interesuje automobilske sladokusce jeste da je Mej svojevremeno radio za najstariji automobilski magazin na svetu – Autocar. Odatle je „najuren“ nakon jedne kobne greške. Pored Autocara radio je i za Car Magazine, gde je takođe dobio otkaz, a naposletku i za Top Gear.

Međutim osim nabrojanih medija, Džejms je dobio još mnooogo otkaza. Pogledajte odakle su ga sve „oterali“:

(1249)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments