1. Home
  2. Vesti
  3. BMW X6 G06 na putu za Frankfurt
BMW X6 G06 na putu za Frankfurt
0

BMW X6 G06 na putu za Frankfurt

531
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon velike onlajn premijere, BMW X6 je na putu za Frankfurt, gde će biti oficijelno predstavljen na IAA 2019. Kodnog imena G06, treća generacija poseduje „bubrege“ impresivne veličine i opciju osvetljenja maske hladnjaka.

Naravno, proizvodi se u Spartanburgu, u Južnoj Karolini za svetsko tržište. Ovaj luksuzni SAV počiva na CLAR platformi, koja čini osnovu i za serije 3, 5, 7, X3, X5 i X7. Za sada BMW nudi tri pogonske opcije u vidu 3,0-litarskih i 4,4-litarskih turbomotora. B58 i N63 su benzinci, dok boje dizela brani B57.

Svi su, uključujući M50i i M50d, upareni s osmostepenom automatskom transmisijom, uz xDrive pogon. G06 raspolaže minimalnom masom od 2.055 kilograma, a sa zapreminom od 580 litara, poseduje veći prtljažnik od prethodnika.

On značajno raste kada se polože nasloni zadnjih sedišta (1.530 litara), a kao što je očekivano, modeli za Evropu se drže Evro 6d-TEMP emisionih standarda. Dostupan u xLine i M Sport paketima, ovo vozilo može da se naruči s 12,3-inčnim displejima i Reverse Assistant sistemom, za one koji vole „svemirsku“ tehnologiju.

Termoelektrični držači za čaše, neki prekidači od stakla, Sky Lounge panoramski krov i Bowers & Wilkins Diamond + 3D Surround audio sistem, samo su neki od luksuznih detalja u X6.

U Frankfurtu će se naći dva M sport modela s „ekstremno snažnim V8 benzincem i rednim šestocilindarskim dizelom“ – M50i i M50d.

Lansiranje na nemačko tržište je zakazano za novembar.

AutoRepublika

(531)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments