1. Home
  2. Vesti
  3. Bugatti debituje sa specijalnim modelom u Montereju?
Bugatti debituje sa specijalnim modelom u Montereju?
1

Bugatti debituje sa specijalnim modelom u Montereju?

200
1
Podelite sa prijateljima:

Kompanija je navodno već prodala par primeraka.

Bugatti planira da debituje s modelom limitirane serije tokom Nedelje automobila u Montereju, koja će se održati u avgustu. Reč je o godišnjoj automobilskoj manifestaciji koja uključuje i Pebble Beach Concours d’Elegance.

Mada su informacije o novom Bugattiju za sada siromašne, premijera u Montereju u potpunosti ima smisla. Prošle godine, tu je publici predstavljen Divo, dok je 2008. veo skinut s Veyron Grand Sporta.

U aprilu ove godine, Bugatti je navodno imao manje od 100 Chirona preostalih za narudžbinu, od prvobitno planirane serije od 500 primeraka. Glasine kažu da su na putu takođe i Chiron SS Superleggera smanjene mase i Aperta s otvorenim kroovm, tako da bi model predviđen za Monterej mogao da bude jedan od njih.

Ono što takođe ne treba odbaciti je mogućnost lansiranja specijalne edicije Diva. Doduše, ne postoje bilo kakve informacije o takvoj mašini, ali nije da ideja nema smisla.

(200)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Mustang

šta god da je biće prepakovani lambo