1. Home
  2. Vesti
  3. Kada mu nedostaje ljubimac, Luis Hamilton pošalje avion po njega
Kada mu nedostaje ljubimac, Luis Hamilton pošalje avion po njega
2

Kada mu nedostaje ljubimac, Luis Hamilton pošalje avion po njega

606
2
Podelite sa prijateljima:

Poznate ličnosti rade mnoge ekstravagantne stvari, naravno, one koje mi obični smrtnici ne možemo priuštiti. Neke od zvezda prosto postavljaju standarde po tom pitanju, a u tu grupu se definitivno ubraja i aktuelni Formula 1 šampion, Luis Hamilton.

Nakon što je nedavno objavio da je postao vegan, Hamilton je ponovo u centru pažnje medija. Naime, vozač Mercedesovog F1 tima koristi svoj privatni mlaznjak da doveze ljubimca iz SAD u Veliku Britaniju kada počnu da nedostaju jedan drugom. Život kakav bi svaki pas poželeo, a s druge strane, Luis se zbog toga našao na meti brižnih „ekologa“ i brojnih medija.

Pre par dana, Hamilton je na Instagram postavio fotografiju jednog od svojih pasa kako sedi u privatnom avionu. Luisov ljubimac je bio spreman za let iz Malibua ka Velikoj Britaniji, kako bi bio sa svojim „gazdom“.

„U slučaju da niste znali za moje dvoje dece“, napisao je Hamilton u potpisu, „ovo su Rosko i Koko. Koko živi kraj plaže u Malibuu trenutno sa svojim drugaricama i super je srećna pošto voli more. Rosko je u Velikoj Britaniji sa svojom bakom gde uživa u suncu. Uskoro ponovo zajedno #bestdogever.“

Zaista, kada čovek ima dovoljno novca, svašta nešto je u životu ostvarivo, pa i prevoz ljubimca privatnim avionom.
Međutim, ono zbog čega je Hamilton naišao na osudu zapadnih medija je to što apeluje na ljude da ne jedu meso i mlečne proizvode zbog prevelikog zagađenja, dok let iz Los Anđelesa do Londona generiše 1,67 tona ugljen-dioksida.

Hamilton nije jedina poznata ličnost koja je radila ovako nešto. Džoni Dep i Ember Herd, dok su bili u braku, takođe su slali privatni mlaznjak iz Australije u SAD po pse. Leonardo DiKaprio svake godine leti privatnim avionom u Kan na žurke, uprkos tome što je veliki borac za ekologiju.

Uglavnom, pomalo je smešno da ovakve stvari nailaze na osudu u zemljama gde važi deviza da svako može da radi šta hoće sa svojim novcem…

AutoRepublika

(606)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Kao deo fiskalne politike, uveo bih 7 dana obaveznog dobrovoljnog rada u institucijama koje brinu o nesrećnima. Ovakvi mogu i da izostanu, po ceni o milion evra dnevno. Svako ima pravo da troši svoj novac kako god želi, ali isto tako svako ima pravo da u svom okruženju živi samo sa socijalno prihvatljivim osobama, što ovaj (pravi) moron svakako nije.

moron

Svet je prepun licemera, „svuda“ su oko nas ( uključujući verovatno i nas same ) i sve se često samo svodi na dilemu „ko je veći“.
A, što se tiče ovog „lika“, nikada mi se nije dopadao svojim ponašanjem.