1. Home
  2. Vesti
  3. BMW X1 – prve fotografije restilizovanog krosovera
BMW X1 – prve fotografije restilizovanog krosovera
0

BMW X1 – prve fotografije restilizovanog krosovera

498
0
Podelite sa prijateljima:

Još jedan krosover iz game marke BMW je na pragu premijere, i to u osveženom izdanju, a na internetu su se pojavile prve fotografije novajlije, i to bez ikakve kamuflaže. Za prevremeno puštanje ilustracija najmanjeg SUV-a iz palete minhenskog proizvođača, “najzaslužnija” je kineska institucija zadužena za sertifikaciju proizvoda, pa je shodno tome, pred nama prikaz verzije namenjene lokalnom tržištu.

Dakle, ovde se radi o varijanti sa produženim međuosovinskim rastojanjem. Uprkos tome, osveženi X1 koristi preslikan stil koji je primenjen na evropskom modelu, a mi imamo osnovan razlog da verujemo da će primerci koji se budu našli u izložbeno-prodajnim salonima Starog kontinenta biti identični onom što nam je trenutno pred očima, izuzimajući višak milimetara među osovinama.

Najuočljivije se promene odnose na njušku vozila. Neizbežne su hipertrofične simetrične rešetke hladnjaka, baš kao i na većim rođacima iz krosover game. Prednji odbojnik je takođe preoblikovan a na nestala su kružna svetla sa prednjeg dela. Po ugledu na grupacije sa nosa vozila, modifikovani su i zadnji signalni klasteri. Ove novine su takođe, praktično samo logičan sled izmena viđenih na većim krosoverima BMW-a.

Prema navodima kineskog sertifikacionog tela, paleta motora će sada raspolagati sa više snage. Osnovni agregat zapremine 1,5 litra će isporučivati 155 umesto ranijih 136 konjskih snaga, dok će četvorocilindarski dvolitraš sada razvijati 214, spram pređašnjih 192 „grla“. Ipak, specifikacije evropskih verzija se mogu blago razlikovati.

Datum premijere restilizovanog SUV-a iz Minhena još uvek nije određen, ali više nema dileme da nas od tog svečanog trenutka deli malo vremena. Tada ćemo raspolagati potpunim informacijama, koje ćemo promptno preneti do vas.

AutoRepublika

(498)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments