1. Home
  2. Vesti
  3. Srbija, Bugarska ili Turska, pitanje je sad!
Srbija, Bugarska ili Turska, pitanje je sad!
1

Srbija, Bugarska ili Turska, pitanje je sad!

681
1
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen grupa kaže da će započeti pregovore za izgradnju nove fabrike u kojoj će se proizvoditi modeli više marki koje su pod kapom nemačkog konglomerata.

VW je obelodanio ovaj potez nakon što su nadzorni i upravni odbor dali „zeleno svetlo“.

Kompanija započinje „konkretne pregovore“ vezane za izgradnju fabrike u Evropi s preostalim potencijalnim lokacijama.

Potez je prvenstveno iniciran „prebukiranim“ kapacitetima Škode, a pored Karoqa, u novom pogonu bi trebalo da se proizvodi i SEAT Ateca.

Zemlje koje su i dalje u igri su Srbija, Bugarska i Turska, a informacije koje smo dobili od našeg insajdera, možete pročitati OVDE.

 

(681)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

„Auto Čačak“ to ne bi dozvolio …
Mada, bez šale, bilo bi lepo kada bi škode kod nas bilo moguće kupiti sa popustima sličnim onim koji su povremeno nudjeni za 500L.