1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Mercedes: Nećemo dozvoliti situaciju kao sa Rozbergom
Mercedes: Nećemo dozvoliti situaciju kao sa Rozbergom
0

Mercedes: Nećemo dozvoliti situaciju kao sa Rozbergom

137
0
Podelite sa prijateljima:

U Formuli 1 ništa novo, Mercedes i dalje dominira, a zbog bojazni da bi se mogla desiti situacija kao sa Rozbergom i Hamiltonom, šef tima Toto Volf preduzeo je odgovarajuće korake. 

„Za sada nema potrebe za strahom. Valteri i Luis imaju našu dozvolu da se međusobno trkaju, ali moraju postojati granice i neophodno je ostaviti dovoljno mesta za svog takmaca i ispoštovati dogovor do kraja“, rekao je Volf u razgovoru za zvanični sajt F1.

Toto je istakao da ga sadašnji duo pomalo podseća na rivalitet između Hamiltona i Rozberga. „Videli smo u Bakuu da su obojica vozača išla žestoko na prvu poziciju. Luis je bio veoma agresivan u prvom krugu, ali su i on i Valteri ostavili dovoljno prostora jedan drugom, što mi je posebno drago“, kazao je šef Mercedesovog tima.

„Obojica imaju kapacitet i ambiciju da osvoje šampionat. Želimo da obojica budu lavovi u bolidu, tako da ne možemo očekivati da se ponašaju kao ovce. Ipak, granice su tu i moraju se poštovati“, izjavio je Toto Volf.

On je potom dodao da Hamilton i Botas imaju dobar i kolegijalan odnos, ali da je u prošlosti video da se takav odnos lako naruši, tako da se mora mnogo voditi računa o obojici vozača.

Sledeća trka Formule 1 održava se na stazi u Barseloni gde je Ferrari ubedljivo dominirao na testiranju pred sam početak sezone. Ipak, Mercedes dolazi u velikom naletu, te je pitanje kako će Scuderia odgovoriti na aktuelnu dominaciju tima Totoa Volfa.

AutoRepublika 

 

(137)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments