1. Home
  2. Vesti
  3. Navali narode – ostalo još manje od 100 primeraka Bugatti Chirona
Navali narode – ostalo još manje od 100 primeraka Bugatti Chirona
0

Navali narode – ostalo još manje od 100 primeraka Bugatti Chirona

276
0
Podelite sa prijateljima:

Bugatti tvrdi da je ostalo još manje od 100 automobila do okončanja proizvodnje Chirona. 

Francuska marka je potvrdila da neće širiti proizvodnju, te da će se držati prvobitnih planova da kompletna serija iznosi 500 primeraka. Šef za odnose sa javnošću Bugattija, Tim Bravo, ističe da taj brend nije imao nikakvih problema sa plasmanom svog hiperautomobila. „Mi radimo punom parom, da sada naručite svoj primerak Chirona, čekali biste skoro tri godine kako bi vam bio isporučen, jer smo toliko popunjeni unapred“, kazao je Bravo.

Chiron je na tržištu od 2016. godine i mada je najavljivan kao automobil koji će vladati kao najbrži serijski model na svetu, francuski as bio je primoran da prepusti tu prestižnu titulu Koenigseggu. Zvanično, Chiron dolazi sa elektronski ograničenom maksimalnom brzinom koja iznosi 420 km/h.

U navedenu seriju od 500 automobila ne spada Divo. Iako je u pitanju prerađeni Chiron, Bugatti Divo klasifikuje kao potpuno samostalan model. Ovaj automobil nosi još veću ekskluzivnost sa sobom, jer će biti napravljen u svega 40 primeraka, te otuda i ogromna cena od čak pet miliona dolara.

AutoRepublika 

(276)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments