1. Home
  2. Vesti
  3. Predstavljena Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL
Predstavljena Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL
0

Predstavljena Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL

246
0
Podelite sa prijateljima:

U petak je u francuskim Alpima premijerno prikazana specijalna verzija krosovera sa dugim nazivom: Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL. Automobil je predstavljen na “Snežnoj zabavi” (JBL Snow Party) uz učešće čuvenih DJ majstora kao i gostiju iz sveta javnih ličnosti.

Da vidimo šta je to novo kod poznatog krosovera iz Toyote. Specijalna i ograničena serija SUV-a C-HR – Neon Lime je razvijena u saradnji sa kompanijom JBL. Glavni cilj razvojnog tima je bio privlačenje mlađih ljudi, pa je tako mališan sa povišenom pozicijom sedenja opremnjen ne samo naprednim audio sistemom, već i paketom opreme koji je proizvođač nazvao 360 ​​º JBL Music Experience package.

Novi paket opreme uključuje set zvučnika i slušalica koje potpisuje poznati proizvođač muzičkih uređaja, kao i polugodišnju pretplatu na usluge internet muzičkog servisa Deezer.

Kako bi specijalna serija Toyotinog krosovera bila prepoznatljiva u odnosu na standardne varijante, “audio primerak” krasi svetlo zelena boja karoserije sa neonskim efektom, koja posebno dobija na upečatljivosti u kombinaciji sa krovom u kontrastnoj crnoj boji i felnama izrađenim od lake legure, promera 18 inča, u mat crnoj boji, takođe. Neon Limo verzija poseduje i jednistvena sportska sedišta sa kožnom oblogom uz obilnu primenu alkantare u enterijeru.

Toyota će na tržište izbaciti samo 2.000 primeraka iz ove serije, a prodaja počinje već u arilu.

AutoRepublika

(246)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments