1. Home
  2. Vesti
  3. DS Code X – nikada ranije objavljene fotografije specijalnog SUV-a
DS Code X – nikada ranije objavljene fotografije specijalnog SUV-a
0

DS Code X – nikada ranije objavljene fotografije specijalnog SUV-a

291
0
Podelite sa prijateljima:

U izložbenom prostoru u vlasništvu francuske PSA grupe, DS World Paris, proizvođač luksuznih četvorotočkaša DS Automobiles je predstavio stislku studiju DS Code X, uslovno rečeno konceptni model koji je verovatna najava budućeg noviteta sa oznakama prestižne marke.

Pre sedam dana je u pomenutom centru, otvorena izložba pod nazivom „Poverenje, smisao za lepo“, tokom čijeg trajanja se posetioci mogu po prvi put upoznati sa ovom atraktivnom dizajnerskom studijom.

DS Code X u stvari i nije konceptni automobil. Po rečima Tijerija Metroza, jednog od direktora marke Code X je pre “ interni manifesto“ koji je poprimio oblik serijskog modela. Prikazana stilska studija je poslužila dizajnerima proizvođača luksuznih vozila još tokom 2017. godine, kako bi se uvele stilske promene novouspostavljene marke.

„Ovaj automobil se može smatrati kulminacijom našeg truda i odrazom istraživanja na temu dizajna spoljašnosti i unutrašnjosti vozila“, objašnjava Tijeri Metroz.

Kao što smo već naznačili, DS Code X pripada segmentu krosovera. Po dimenzijama je upečatljiviji od modela DS7 Crossback, a promoviše više sportski izgled u odnosu na pomenuti SUV. Svetlosna signalizacija u LED tehnologiji je instalirana u vetrobransko staklo kao i u crni poklopac motora.

Pogled na bok jedinstvenog krosovera otkriva odstusvo retrovizora a upotrebu kamera, baš kao što smo to nedavno videli na bavarskom modelu Audi e-tron. Takođe, može se zapaziti matrica u obliku dijamanta na vratima stilske studije.

Zadnja strana modela DS Code X je takođe opremljena LED signalizacijom u samom vetrobranskom staklu, a u odnosu na DS7 Crossback, izloženi model deluje značajno vitkije. DS Code X je prema rečima Metroza zapravo „budućim okolnostima koje će zadesiti gamu proizvođača DS Automobiles“.

Još da dodamo da će posetioci biti u prilici da se detaljnije upoznaju sa konceptom DS Code X u pomenutom izložbenom prostoru sve do 23. aprila 2019. godine, gde su još izloženi i razni materijali, objekti, crteži i inspiracije dizajnera koji rade za DS marku. Celokupna postavka zauzima tri sprata izložbenog kompleksa.

Što se tiče izloženih četvorotočkaša, posetioci će u DS Worldu moći da razgledaju i manji SUV DS3 Crossback kao i pomenuti DS8 Crossback.

DS World je otvoren svakog radnog dana od 10h do 19h30.

AutoRepublika

(291)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments