1. Home
  2. Video
  3. Mercedes Maybach S560 u jurišu do maksimalne brzine! (VIDEO)
Mercedes Maybach S560 u jurišu do maksimalne brzine! (VIDEO)
0

Mercedes Maybach S560 u jurišu do maksimalne brzine! (VIDEO)

1.56K
0
Podelite sa prijateljima:

Ala je brz ovaj „slon“!

YouTube kanal AutoTopNL priredio je još jedan snimak za uživanje. Ovaj put je mereno ubrzanje kod fantastičnog Maybacha S560. U pitanju je automobil kojeg pogoni V8 turbo motor radne zapremine 4 litra. Ovaj agregat razvija 469 ks i 700 Nm. Prema fabričkim podacima ubrzanje do „stotke“ odigrava se za 4,9 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 250 km/h.

Ipak, u realnim uslovima merenja dobili su se nešto drugačiji rezultati. Sprint do 100 km/h obavljen je za 5,15 sekundi, a po dobrom starom običaju ovaj Mercedes „prebacio“ je elektronski ograničenu maksimalnu brzinu i stigao sve do 258 km/h.

Pogledajte video:

 

(1555)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments