1. Home
  2. Održavanje
  3. Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – Schaeffler
Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – Schaeffler

Najava WINT EXPO 2019.: Profil kompanije – Schaeffler

342
0
Podelite sa prijateljima:

Inovativno – raznovrsno – po meri

Sistemska i servisna stručnost na tržištu zamenskih rezervnih delova

Nove tehnologije i sistemi u savremenim vozilima predstavljaju sve veće izazove za majstore u servisima i garažama. Popravke postaju sve složenije i zahtevaju razumevanje funkcije svih pojedinačnih sistema ugrađenih u jedno vozilo. Upravo na tom polju nastupa SCHAEFFLER Automotive Aftermarket poslovna divizija, i to iz razloga što SCHAEFFLER nije samo jedan u nizu vodećih razvojnih partnera najvećih svetskih brendova auto-industrije: sa svojim inovativnim proizvodima, tehničkim znanjem i izvanrednim kvalitetom proizvoda, SCHAEFFLER Automotive Aftermarket poslovna divizija je pionir na tržištu zamenskih rezervnih delova za automobile i komercijalna vozila. Njen sveobuhvatni portfolio visokokvalitetnih rezervnih delova i pametno izvedenih rešenja za popravke je upotpunjen brojnim pratećim uslugama koje služe da servisere već danas pripreme za izazove sutrašnjice.

Pametna rešenja za složene popravke

Bilo da se radi o putničkim automobilima, lakim i teškim komercijalnim vozilima ili traktorima – zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i stručnosti u ulozi dobavljača originalne opreme, Automotive Aftermarket stručnjaci poseduju bogato znanje o sistemima motornih vozila. Asortiman proizvoda pokriva sveobuhvatna rešenja za popravke kvačila, motora, menjača i šasije. SCHAEFFLER rešenja za popravke su pojedinačno izvedena na način da zadovolje zahteve tržišta i sadrže sve delove potrebne za određenu popravku – kao što su zavrtnji, zaptivke i čaure. Sve komponente su precizno podešene kako bi zajedno funkcionisale optimalno. SCHAEFFLER rešenja omogućavaju brzu i profesionalnu zamenu delova.

Koncepti usluga i transfer znanja

Povećanje nivoa stručnosti i držanje koraka s novim tehnologijama je za servisere jednako važno kao što je i upotreba visokokvalitetnih rezervnih delova i rešenja za popravke. Pod brendom REPXPERT, SCHAEFFLER Automotive Aftermarket objedinjuje sve svoje usluge vezane uz rad servisa i pomoć radionicama, poput održavanja tehničkih seminara, prisustva tehničkog osoblja na terenu, servisnih informacija o popravkama i odgovarajućih specijalnih alata. Pored toga, SCHAEFFLER je zajedno sa svojim industrijskim partnerima pokrenuo važne servisne koncepte, koji daju bitan doprinos u pružanju informacija servisima, garažama i distributerima rezervnih delova. Ovi koncepti uključuju sistem upravljanja i brige za zaštitu životne sredine „Partslife“ i inicijativu „Quality is Added Value“, koja se bavi osiguranjem kvaliteta u celoj automobilskoj industriji. Kompanija takođe učestvuje u nezavisnoj platformi podataka Caruso, koja učesnicima na tržištu nudi besplatan pristup digitalnim podacima i uslugama mobilnosti u automobilskom aftermarket tržištu.

REPXPERT servis

SCHAEFFLER Automotive Aftermarket divizija isporučuje delove i celovita rešenja za popravke automobila i komercijalnih vozila na globalnom tržištu zamenskih rezervnih delova. Sa svojim sveobuhvatnim stručnim znanjima i kompletnim paketom usluga, SCHAEFFLER radionicama pruža podršku pri izvođenju složenih popravki. Sedište divizije se nalazi u gradu Langenu u Nemačkoj, kod Frankfurta na Majni.

U kontinuitetu vodeći računa o potrebama garaža i servisa, SCHAEFFLER Aftermarket stručnjaci objedinjuju kompletan asortiman servisnih usluga pod brendom REPXPERT, koji pomaže serviserima kako bi se već danas pripremili za izazove sutrašnjice.

Izvor: Schaeffler Automotive Aftermarket

 

(342)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments