1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai propušta Salon automobila u Ženevi
Hyundai propušta Salon automobila u Ženevi
0

Hyundai propušta Salon automobila u Ženevi

123
0
Podelite sa prijateljima:

Južnokorejska marka i zvanično je saopštila da neće izlagati na najvećoj automobilskoj fešti na svetu. 

Hyundai preskaće Ženevu, ali su potvrdili da će ove godine definitivno biti prisutni na Salonu automobila u Frankfurtu. Umesto Ženeve, PR Hyundaija u Velikoj Britaniji, Nataša Vedington, navela je da će ova marka pristupiti inovativnim načinima za predstavljanje novih modela.

Podsetimo, ovo je peta velika marka koja je najavila da se neće pojaviti u švajcarskom gradu ove godine. Pre Hyundaija to su uradili Ford, Volvo, Jaguar i Land Rover. Svi nabrojani brendovi imaju svoje razloge za izostanak sa ovog prestižnog događaja, a kod Hyundaija je najverovatnije reč o nedostatku adekvatnih premijera za ovakav tip manifestacije, te je ovakva odluka posve i logična.

Za razliku od Hyundaija, sestrinski južnokorejski brend, Kia, biće prisutna na Ženevskom salonu automobila. Kia navodi da „ima nove proizvode“ koje želi da pokaže publici. Veruje se da će nastup ove marke biti fokusiran na debi varijante modela Ceed.

U pitanju je verzija sa većim klirensom koja se nameće kao alternativa za Golf Alltrack i Focus Active. Mada još uvek nema zvanične potvrde smatra se da će nositi naziv XCeed.

AutoRepublika 

 

(123)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments