1. Home
  2. Vesti
  3. Kelley Blue Book: Kia Stinger bolja kupovina od BMW Serije 4 Gran Coupe
Kelley Blue Book: Kia Stinger bolja kupovina od BMW Serije 4 Gran Coupe
0

Kelley Blue Book: Kia Stinger bolja kupovina od BMW Serije 4 Gran Coupe

898
0
Podelite sa prijateljima:

Sajt Kelley Blue Book uporedio je dva navedena modela i odlučio da je bolja opcija automobil južnokorejskog proizvođača. 

KBB navodi i da su Stinger i Serija 4 Gran Coupe pripadnici segmenta sportskih sedana u liftback varijanti. Zajednička im je i ponuda četvorocilindarskih i snažnijih šestocilindarskih motora, kao i mogućnost kupovine modela koji imaju pogon samo na zadnje ili na sve točkove.

Za Kijin Stinger kao najveća vrlina ističe se preciznost upravljača, a tu su i odlično ogibljenje, duga garancija ali i niža cena uvodnog paketa opreme. Kao najbitniju manu kod južnokorejskog automobila predstavnici KBB-a naveli su skupo opcionalnu opremu.

Kod BMW-a Serije 4 Gran Coupe u prvi plan su postavljeni odlična vozna dinamika i ponuda prostora unutar samog vozila. Kao jedina prava mana navodi se takođe skupa opcionalna oprema.

Na kraju, u izveštaju Kelley Blue Book ipak se daje prednost Kiji Stinger. Već pomenuti odličan upravljač, kako kažu fantastično ogibljenje uz dovoljno prostora za sve putnike u samom automobilu i dovoljno veliki prtljažnik. Ipak, čini se da je odluka prevagnula na stranu Stingera zbog duge garancije, ali i činjenice da je uvodni model čak 10.000 dolara jeftiniji od uvodnog modela kod BMW-a Serije 4 Gran Coupe.

AutoRepublika 

(898)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments