1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. ABT-ov Audi RS4 Avant savršen za upotrebu po snegu (GALERIJA)
ABT-ov Audi RS4 Avant savršen za upotrebu po snegu (GALERIJA)
0

ABT-ov Audi RS4 Avant savršen za upotrebu po snegu (GALERIJA)

1.06K
0
Podelite sa prijateljima:

Tjunerska kuća ABT koja se specijalizovala za preradu vozila Volkswagen grupacije, pogotovo Audija, predstavila je svoje novo čedo. 

Audi RS4 Avant u prerađenom obliku dolazi standardno sa 503 konjske snage, no ukoliko je kupac voljan zavući ruku dublje u džep, broj konjića u „ergeli“ može se popeti na 523. ABT je detaljno preradio izduvni sistem koji sada ima četiri završne cevi.

RS4+, kako ga nemački tjuner zvanično naziva, koristi osmostepeni automatski menjač koji snagu šalje na sve točkove. ABT navodi da je detaljno revidirano i ogibljenje.

Kada je reč o vizuelnim izmenama, oko splitera, grila, branika, kao i oko zadnjeg spojlera postavljeni su umeci od ugljeničnih vlakana. Unutar vozila, promene su znatno suptilnije. Osim ubacivanja ABT logoa gde god je to bilo moguće nema većih, odnosno ozbiljnijih izmena u samoj kabini.

ABT je najavio da je zvanično predstavljanje modela RS4+ Avant zakazano za Salon automobila u Ženevi, kao i da će biti izrađeno svega 50 primeraka ovog atraktivnog modela. Isporuka automobila kupcima počeće u martu, odmah nakon fešte u Ženevi.

AutoRepublika 

 

 

(1059)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments