1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Vrhunac kiča – ružičasti Lamborghini Urus
Vrhunac kiča – ružičasti Lamborghini Urus
3

Vrhunac kiča – ružičasti Lamborghini Urus

425
3
Podelite sa prijateljima:

Tjunerska kuća Kahn Design predstavila je svoju viziju Lamborghinijevog SUV-a. 

Malo je reći da je u pitanju kičeraj najvišeg nivoa, no valja istaći da je u ovom trenutku u pitanju samo render fotografija, te da nijedan Urus još uvek nije prošao ovaj tretman.

Pored dvobojne crno-roze boje, gde dominira potonja, Kahn Design postavio je nove, nešto šire i agresivnije odbojnike. Po običaju, ovaj model ima i specijalno izrađene felne od 23 cola, a kao lep kontrast dolaze žuta kočiona klešta. Još jedan dodatak u odnosu na serijski Urus je krovni spojler.

Unutar vozila nije bilo velikih promena osim obilnije upotrebe kože i Alkantare.

Kahn Design nije naveo da li je došlo do promene u snazi agregata, a dosadašnji rezultati pojedinih tjunerskih kuća ukazuju da je uz pomoć promene kontrolne kompjuterske jedinice moguće „nasvirati“ Urusov motor do čak 800 konjskih snaga.

Ono što jeste najavljeno, to je cena. Ovako prerađen Lambov krosover koštaće potencijalnog kupca 290.000 britanskih funti ili po današnjem kursu nekih 330.000 evra.

Britanska kompanija saopštila je da će prvi primerci biti dostupni za kupovinu 29. maja ove godine.

AutoRepublika 

(425)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TNT

Što ste bezobrazni i bezobzirni u redakciji – pa zar nije neka frizerka pre par godina kupila roze G klasu? Možda je malo unapredila svoje poslovanje, pa je rešila da proširi flotu.

Mad Max

Nije ovde bruka samo boja…. Lamborghini pa SUV !?
Samo da jagama izvuku pare!
Sad na sličan način isto radi Maserati….
Tako je Porše davno počeo sa modifikovanim Tuaregom, i prestao da bude ono za šta je nastao i izvukao se od propasti. E od tada Porše je za mene obična Folcika.
Za sada se Ferari drži dalje od šunda….