1. Home
  2. Vesti
  3. Fotografisana restilizovana Škoda Superb
Fotografisana restilizovana Škoda Superb
0

Fotografisana restilizovana Škoda Superb

994
0
Podelite sa prijateljima:

Jedna od glavnih premijera Škode za narednu godinu svakako je restilizovani Superb. 

Iduća godina je veoma bitna za češku marku jer je očekuje plasman nekoliko modela. Tu je maleni krosover Kosmiq, potom prvi električni automobil Škode eCitigo, ali i četvrta generacija bestselera Octavije. Superb će proći kroz tretman zatezanja bora, taman dovoljno da mu se produži tržišni vek.

U već dobro poznatom maniru VW grupacije, restilizacija neće doneti nikakve velike promene. Na fotografijama se mogu videti svetlosne grupe nešto drugačijeg oblika nego što je to slučaj sa aktuelnim izdanjem. Od većih promena tu je dolazak LED farova, za koje još uvek nema informacija da li će dolaziti kao standardni deo opreme, ili će biti deo opcionala.

Najveća promena svakako je u sferi motorizacije. Superb će u plug-in hibridnoj varijanti kombinovati 1,4-litarski turbo benzinski agregat sa elektromotorom. Prema najavi britanskog AutoExpressa Superb će u ovom ruhu biti sposoban da pređe oko 70 kilometara koristeći isključivo električnu energiju. Snaga će se na prednje točkove prenositi putem automatskog sedmostepenog DSG menjača, a ukupno ovaj sistem će vozaču omogućiti korišćenje 218 konjskih snaga, kao što je slučaj i sa Passatom GTE.

(994)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments