1. Home
  2. Vesti
  3. Jaguar I-Pace se okitio još jednim priznanjem za „automobil godine“
Jaguar I-Pace se okitio još jednim priznanjem za „automobil godine“
0

Jaguar I-Pace se okitio još jednim priznanjem za „automobil godine“

219
0
Podelite sa prijateljima:

Svi koji su ga vozili tokom testiranja, kažu da je I-Pace istinska vozačka mašina.

Da li je zaista tako ili je reč o marketingu ne znamo, ali Jaguarov model je dobio najviše ocene nakon što je 100 sudija testiralo preko 60 vozila u dva dana, u izboru Professional Driver Magazinea.

Pored toga, I-Pace je nagrađen titulom i u kategoriji „zelenih“ automobila.

Po Professional Driveru, I-Pace je zadovoljio zahteve test vozača i dobio je poplavu pozitivnih komentara.

„Jaguar I-Pace menja igru jer omogućava prevoznim operaterima da se prebace na električni pogon“, rekao je Mark Bursa, urednik Professional Driver Magazinea. „I-Pace je generisao nivo entuzijaza bez presedana na našem dvodnevnom testiranju i znali smo da je verovatan pobednik i pre nego što smo sabrali ocene.“

Bilo je tu još hvalospeva, a ako je I-Pace zaista tako dobar, trebalo bi da bude predmet masovnih flotnih porudžbina, pored individualnih kupaca. Da podsetimo, on je jedan od finalista za „Evropski automobil godine 2019.“a proglašen je i za automobil godine u Nemačkoj.

AutoRepublika

Izvor: Professional Driver Magazine

 

(219)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments