1. Home
  2. Video
  3. Bizarna vozila koja se mogu videti na Nirburgringu (VIDEO)
Bizarna vozila koja se mogu videti na Nirburgringu (VIDEO)
0

Bizarna vozila koja se mogu videti na Nirburgringu (VIDEO)

492
0
Podelite sa prijateljima:

Šta sve neće naći put do Ringa?!

Prošlo je više decenija otkako se najprestižniji šampionat na svetu, Formula 1, više ne vozi na Nirburgringu. Svojevremeno je ovu stazu čuveni Džeki Stjuart nazvao „Zeleni pakao“, zbog šume i zelenila kojom je staza okružena.

Danas, Ring je mesto okupljanja automobilskih entuzijasta iz celog sveta, a ujedno je i omiljena test staza brojnim proizvođačima. Mada se iz dana u dan čuju kritike da je vozila na ovoj stazi često previše, ostaje činjenica da se performantni automobili često mere po tome ko ima bolje vreme sa Nirburgringa, a čini se da se ovaj običaj neće lako promeniti.

Za nešto više od dvadeset evra, svako može sa svojim vozilom provozati krug na stazi. A kada se ovako labavo postave pravila vožnje na Ringu, može se očekivati da se pojavi sve i svašta.

U snimku koji možete pogledati u dnu članka ima bukvalno svega. Od pogrebnih vozila, autobusa, skutera, dostavnih vozila kurirskih službi, trotočkaša, pa čak i kartinga.

Uživajte:

 

(492)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments