1. Home
  2. Vesti
  3. Honda Civic za 2019. unapređena
Honda Civic za 2019. unapređena
11

Honda Civic za 2019. unapređena

3.39K
11
Podelite sa prijateljima:

Honda je pripremila nekoliko modifikacija za svoj hedžbek model iz C segmenta, koji će se prodavati počev od sledeće godine. Subjekt izmena su, kako standardna verzija Civica, tako i ona performantna, Type R.

Najpre da kažemo da će obe verzije dobiti novi info-zabavni sistem, dok će nosilac brojnih rekorda za najbrži automobil sa prednjim pogonom, sada biti dostupan i u više različitih nijansi karoserije.

Zatim, Civic će u budućnosti koristiti novi Display Audio sistem uz rotacioni taster za upravljanje jačinom zvuka, kao odgovor na kritike iz prošlosti. Nešto slično je predviđeno i za komande dvozonskog klima uređaja, koji će posedovati tastere, umesto ikonica na digitalnom displeju, što se pokazalo kao neprihvaćeno rešenje od strane ljubitelja marke.

Apple CarPlay i Android Auto opcije konektivnosti se podrazumevaju, baš kao i električna parking kočnica. Tasteri pozicionirani na multifunkcionalnom obruču upravljača su redizajnirani, zarad lakšeg korišćenja, a držači čaša su sada veći u prečniku.

Bezbedonosni sistemi, Honda Sensing postaju deo standardne opreme, počev od baznog modela. Napredna tehnologija obuhvata autonomno kočenje u kritičnim situacijama, upozorenje na opasnost od čeonog sudara, pomoć u održavanju saobraćajne ttrake, adaptivni tempomat…

Pored svih pomenutih unapređenja, 310 “konja” snažni Civic Type R dobija i takozvanu Sonic Grey Pearl boju karoserije, a kako ona izgleda, možete videti na naslovnoj fotografiji.

Nažalost, iako se informacija odnosi na američko tržište, i cena Civica, otići će naviše. Porast cene iznosi od 500 do 1.300 američkih dolara.

(3391)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

11 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Eki - Mercedesoman

Svaka čast za Hondu…. Lijepo je vidjeti kad proizvođač shvati svoju grešku, obrati pažnju na kritike mušterija i preduzme sve mjere da te greške isprave… Rast cijene od 500 do 1.300USD? I tada će biti jeftinije za nekih 6-7 hiljada od Golfa sa istom količinom opreme…

MarioG

Mislim da tu ne treba čestitati,više manje svi rade ono što tržište radi i zahtjeva,odnosno traži. Svi na osnovu povratnih dobivenih informacija „ispravljaju greške“, od Dacie do Honde… Nadodah da usporedbe nisu potrebne…To što je Civic jeftiniji od Golfa 6-7 hiljada, pa jeftiniji je s razlogom.Fit&finish unutrašnjosti,kod Civica su vrata varena iz 2 dijela,kod Golfa izrađena od jednog komada,zvučna izolacija,primjenjiva tehnološka rešenja…sve to psokupljuje cijenu samog proizvoda. Smatram da je usporedba proizvoda glupava!Osoba bira prema svojim željama i mogućnosti. Netko tko voli biti u trendu, „in“ kupit će Volksawgen,netko tko voli kvalitetu u smislu pouzdanosti kupit će Hondu.Barem je danas… Pročitaj više »

moron

Te komande klimatizacije na „tabletu“, to me je jako odbijalo od 308 mk2. A kome god sam se požalio (da mi to ne odgovara, da nije bezbedno, a možda ni trajno), svi uglavnom kažu: „Pa, to je ok, ionako ne prčkaš stalno sa klimatizacijom“.
Svaka čast hondi.

Ercegovac

Убиједисте Ви мене за тест вожњу Сивика .

Mile

Nadam se da ce popraviti da motor vise ne mesa benzin i ulje
http://Www.consumerreports.org
Ne znam otkud niste o tome pisali malo o 1.5 benzincu i tom promasaju.

Mile

To mi je promaklo ? stvarno izbacite mnogoo tekstova ne mozes sve ni ispratiti… 🙂
Da li ce nasi prodavci priznavati garancije i resavati ove kvarove sta vi kazete ?