1. Home
  2. Sajmovi
  3. Pariz 2018
  4. Bugatti razmatra SUV kao opciju za novi model
Bugatti razmatra SUV kao opciju za novi model
0

Bugatti razmatra SUV kao opciju za novi model

138
0
Podelite sa prijateljima:

Šef Bugattija, Stefan Vinkelman, u razgovoru sa medijima potvrdio je da ova marka trenutno razmatra mogućnost uvođenja SUV modela u portfolio. 

„Ovo je za sada samo u teoriji. Razmišljamo o eventualnim šasijama, platformi, kao i o agregatu. Ipak, pored svega toga, taj automobil mora ostati Bugatti i mora biti privlačan našoj veoma bogatoj klijenteli. Ako želimo praviti SUV, onda to mora biti upečatljiv model“, kazao je prvi čovek francuske marke.

Vinkelman je potom govorio i o budućnosti monstruoznog W16 motora. „Mislim da je naš brend spreman za više. Jasno je da je u ovom trenutku W16 srce Bugattija kao kompanije, ali to ne može ostati tako zauvek.“

Bilo je reči o hibridnom pogonu, o kojem je Vineklman samo kratko rekao da nije neophodno samo ubediti kupca da kupi hibridni automobil, već da je ujedno potrebno postići saglasnost o tome sa patronom, VW grupacijom.

Šef francuskog brenda govorio je i o pritiscima na kompaniju zbog velikog budžeta za razvoj automobila. Pređašnji menadžment je imao neke druge zadatke, a Vinkelman izdvaja da je sada cilj toliki uloženi novac pretvoriti u više modela, odnosno dokazati da toliko istraživanje nije bilo uzalud i da se nije iskoristilo za stvaranje samo jednog automobila.

 

(138)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments