1. Home
  2. Vesti
  3. Mlad čovek, sin čoveka koga svi cenimo, bori se za život
Mlad čovek, sin čoveka koga svi cenimo, bori se za život
0

Mlad čovek, sin čoveka koga svi cenimo, bori se za život

726
0
Podelite sa prijateljima:

Na društvenim mrežama se pojavila objava Miloša Komnenovića koji moli drage prijatelje i razumne ljude za pomoć u savladavanju posledica teške bolesti. Prenosimo reči Miloševog obraćanja:

„Dragi prijatelji, nažalost sam upravo saznao da mi se pojavio recidiv. Od ponedeljka krećem sa hemoterapijama opet. Imam šanse da se ponovo izborim i ne predajem se.Kako će ovog puta troškovi izaći oko 70.000 evra, ko je u prilici neka pusti poruku na broj 3030, sa brojem 237. Hvala“.

Milošu držimo pesnice da ponovo pobedi, a AutoRepublika će se odazvati na poziv uplatom iznosa koji je u prilici da izdvoji.

Ukoliko imate barem prosečno razvijenu svest, pozivamo vas da se priključite akciji prema ličnim mogućnostima, nedostaje još malo novca. O detaljima kako pomoći, molimo vas da pogledate ovu stranicu.

(726)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments