1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot je dve godine radio na konceptu spremnom za Pariz
Peugeot je dve godine radio na konceptu spremnom za Pariz
0

Peugeot je dve godine radio na konceptu spremnom za Pariz

167
0
Podelite sa prijateljima:

Čini se da je reč o modernoj interpretaciji 504 Coupea.

Salon automobila u Parizu se ubrzano približava, a čini se da nam Peugeot priprema „poslasticu“. To ne treba da čudi s obzirom da se manifestacija održava na domaćem tlu.

Doduše, „tizer“ ne otkriva mnogo, ali sudeći po konturama, vrlo je verovatno da se radi o oživljavanju modela s motorom napred i pogonom na zadnje točkove, koji je bio popularan krajem šezdesetih godina prošlog veka.

Takođe, nimalo ne bi čudilo da je „tajanstveni“ model baziran na prelepom 508.

Šef marke, Žan-Filip Imparato kaže da je reč o „fascinantnom i radikalnom“ konceptu, s kojeg će veo biti skinut na pariskom štandu, a kojeg je Peugeot razvijao dve godine.

To je već indikativna informacija, jer uložiti dve godine u razvoj koncepta u ova turbulentna vremena za automobilsku industriju nije mala stvar. Zaista, aktuelni 508 prosto „vapi“ za verzijom s dvoje vrata, a tako nešto uz dodavanje izvorne 504 Coupe „genetike“, bila bi formula koju žudimo da vidimo

Salon automobila u Parizu, 120. po redu, svoje kapije otvara početkom oktobra, ali za očekivati je da koncept vidimo i ranije. U međuvremenu, za očekivati je da vidimo dodatne tizere.

Pored ovog koncepta, Peugeot će u „Gradu svetlosti“ predstaviti i 508 karavan.

 

(167)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments