1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-Benz A klase sedan startovao sa prodajom u Evropi (GALERIJA)
Mercedes-Benz A klase sedan startovao sa prodajom u Evropi (GALERIJA)
0

Mercedes-Benz A klase sedan startovao sa prodajom u Evropi (GALERIJA)

647
0
Podelite sa prijateljima:

Nešto je skuplji od hedžbeka.

Prvi Mercedes-Benz A klase u limuzinskom izdanju od danas može da se poruči u Evropi. Marka iz Štutgarta je otvorila knjigu porudžbina u Nemačkoj, gde ulazni A200 startuje sa 30.916 evra, što ga čini 685 evra skupljim u odnosu na „hedžbek“ ekvivalent. Ono što je interesantno je da model sa petoro vrata može da se naruči i u A160 i A180 varijantama, dok sedan, bar za sada, neće biti dostupan u jeftinijim konfiguracijama.

Najskuplju verziju čini A250 4Matic, sa cenom koja startuje od 39.524 evra, ali se na nju može „nakalemiti“ još dodatnih 7.021 uz Edition 1 izdanje, koje će biti u ponudi oko godinu dana. Kompatibilna sa svim dostupnim motorima, „fensi“ verzija dolazi sa vizuelnim unapređenjima kako spolja tako i unutra, uključujući AMG naplatke od 19 cola, LED svetla, ambijentalno osvetljenje i sportska sedišta sa podesivim naslonima za glavu.

Naravno, u igri su brojni paketi koji donose dodatni luksuz, kožu, opcione sisteme vozačke asistencije itd.

Oni koji se ne zadovoljavaju sa 224 ks i 350 Nm iz 2,0-litarskog motora u A250/A250 4Matic, AMG radi na A35 derivatu, koji će isporučivati 335 ks i 430 Nm, bar tako kažu glasine. Perjanicu će naravno činiti A45, uz mogućnost lansiranja i A45 S verzije sa preko 400 konja.

Isporuke kupcima počinju početkom 2019.

(647)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments