1. Home
  2. Vesti
  3. Mesut Ozil iako u ratu sa proizvođačem, ipak dobio Mercedes-AMG GT R
Mesut Ozil iako u ratu sa proizvođačem, ipak dobio Mercedes-AMG GT R
1

Mesut Ozil iako u ratu sa proizvođačem, ipak dobio Mercedes-AMG GT R

1.36K
1
Podelite sa prijateljima:

Fudbalska zvezda Mesut Ozil sada na raspolaganju u svom voznom parku, pored već brojnih posojećih, ima još jedan Mercedes. Novi dragulj na četiri točka je stigao kao odgovor Mercedesa na optužbe slavnog fudbalera da ga je slavni proizvođač zapostavio, za razliku od ostalih sponzora.

Novo Ozilovo “čedo” nosi oznake Mercedes-AMG GT R a ko poželi da poseduje primerak ovog superautomobila, moraće da izbroji 165.000 evra. Fudbaler sredine terena koji trenutno nastupa za Arsenal iz Londona, već poseduje sledeće modele sa trokrakom zvezdom: G klasu i S 63 Coupe, a često je isticao u javnosti i sreću povodom vlasništva nad Mercedes-Benzom SLS AMG.

Da podsetimo, Mesut Ozil je ambasador Mercedes-Benz sve do kraja 2018. godine, ali kako nemački proizvođač nije iskazao nikakvo interesovanje za produženjem ugovora, veruje se da neće biti obnovljen.

“Nakon objave moje fotografije sa predsednikom Turske, Erdoganom, isključen sam iz svih kampanja a otkazane su i sve ranije zakazane marketing aktivnosti. Za njih, ja sam postao osoba za izbegavanje, a situaciju nastalu nakon publikovanja moje fotografije su nazvali kriznom”, izjavio je Ozil.

Nakon toga, iako lojalan kupac Mercedesovih automobila, fudbaler je praktično objavio rat omiljenom proizvođaču, koji je sponzor nemačke fudbalske reprezentacije već duže od četrdeset godina.

Ozil je prijavio nemačkom fudbalskom savezu, kako ga je Mercedes jednostavno izbrisao iz svih promotivnih kampanja vezanih za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Mercedes je obećao da će sprovesti istragu po tom pitanju.

(1362)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

On dobio auto, ja po prstima…nema pravde na ovom svijetu.a-a