1. Home
  2. Vesti
  3. Audi sprema još najmanje tri SUV modela
Audi sprema još najmanje tri SUV modela
0

Audi sprema još najmanje tri SUV modela

193
0
Podelite sa prijateljima:

Audi najavljuje veliku ofanzivu na premijum SUV tržište. 

U narednim godinama, marka sa četiri prstena plasiraće još najmanje tri SUV-a, a potvrđeni su i nazivi: Q1, Q4 i Q9. Prvi, Q1, trebalo bi da se na tržištu nađe 2021. godine i biće zasnovan na novoj generaciji modela A1. Q1 će ujedno biti i najmanji SUV u ponudi Audija jer zauzeti poziciju ispod Q2.

Q4 stiže već 2019. godine i oslanjaće sa na model Q3, ali će enterijer biti izrađen od kvalitetnijih materijala uz više modernih detalja. Kako navode britanski stručni mediji, u igri je i Q6, koji bi bio baziran na modelu Q5.

Iako je novopredstavljeni Q8 trenutno kruna rada Audija kada se govori o SUV segmentu, postoje planovi za još većim i luksuznijim modelom koji bi nosio kodnu oznaku Q9. Iako Audi ima u planu ovakav model, postavlja se pitanje da li će VW grupacija dozvoliti stvaranje takvog SUV-a. Pre svega što bi se na taj način mogla ugroziti prodaja Bentley Bentayge i Lamborghini Urusa.

U skladu sa trendovima, Audi uskoro napada još jednu tržišnu nišu, električni SUV. Audijev E-Tron trebalo bi da se pojavi u prodaji tokom 2020. godine.

(193)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments