1. Home
  2. Vesti
  3. Još jedan Fordov funkcioner otpušten zbog „nepristojnog ponašanja“
Još jedan Fordov funkcioner otpušten zbog „nepristojnog ponašanja“
0

Još jedan Fordov funkcioner otpušten zbog „nepristojnog ponašanja“

248
0
Podelite sa prijateljima:

Prakaš Patel je bio šef za globalni menadžment Forda.

Još jedan Fordov funkcioner je otpušten zbog navodnog nepristojnog ponašanja. Reč je o Prakašu Patelu. Za sada nema preciznijih detalja u vezi sa njegovim slučajem, ali sve ukazuje na to da njegov odlazak nije bio dobrovoljan.

Ovo je drugi slučaj da je visokopozicionirani menadžer otpušten iz Forda zbog optužbi vezanih za nepristojno ponašanje. U februaru, Radž Nair je „dobio nogu“ u vreme kada je bio predsednik Forda za Severnu Ameriku. Šef kompanije, Džim Heket, rekao je da je odluka donesena „nakon temeljne analize i pažljivog proučavanja“.

Nair je takođe dao izjavu u kojoj je priznao „da su postojali slučajevi u kojima nije demonstrirao rukovodeće ponašanje u skladu s principima koje je neguje kompanija kao i on sam“.

Patel nije za sada izdao bilo kakvo saopštenje, niti je Ford izašao sa dodatnim informacijama. Pre nego što je postao direktor programa kompanije, Patel je bio zadužen za poslovnu strategiju Lincolna. On je takođe bio menadžer programa Ford Mustanga i vodeći čovek u planiranju proizvoda za pedesetu godišnjicu ovog modela, 2014.

On se „plavom ovalu“ pridružio 2009., dok je Nair u kompaniji proveo preko 30 godina.

Očekujemo da ćemo uskoro dobiti i pojašnjenje u vezi sa potonjim događajima, mada će zbog „osetljivosti teme“ Ford vrlo verovatno ostati nem.

Naslovna fotografija: Getty  Images

 

(248)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments